DESPRE NOI

Compania NLB, înființată în Wixom, statul Michigan, SUA, este unul dintre liderii mondiali în domeniul producţiei de pompe de înaltă presiune pentru curățare hidrodinamică. Oferim o gamă foarte largă de produse, începând de la pompe de înaltă presiune până la mașini automate de curățat și numeroase accesorii. Pe lângă vânzarea de echipamente, oferim, de asemenea, închirierea acestora, mărind astfel disponibilitatea tehnologiilor pentru o gamă largă de clienți. Echipamentele NLB se caracterizează printr-un design foarte robust, costuri reduse de întreţinere, operare uşoară, productivitate maximă și siguranţă pentru operator. Vă invităm să vizitați pagina nlbcorp.com.

NLB Corp Sp z o.o. este o filială europeană a companiei NLB Corporation, unul dintre liderii mondiali în domeniul producției de pompe de înaltă presiune pentru curățare hidrodinamică. Oferim o gamă foarte largă de produse, începând de la pompe de înaltă presiune până la mașini automate de curățat și numeroase accesorii.

Pe lângă vânzarea de echipamente, oferim, de asemenea, închirierea acestora, mărind astfel disponibilitatea tehnologiilor pentru o gamă largă de clienți. După mulți ani de funcţionare printr-o rețea de distribuție și vânzări directe din SUA către clienții-cheie, am deschis o filială pentru a oferi un sprijin mai intens clienților NLB datorită unui service local, disponibilităţii imediate a pieselor originale din depozitul nostru, accesului rapid la accesorii cum ar fi duze, furtunuri, lance, îmbrăcăminte de protecție, etc.

Având în vedere clienții europeni, am dezvoltat versiuni speciale, mai compacte ale echipamentelor NLB, care respectă standardele pentru remorci, respectă standardele europene de greutate și au toate certificatele și aprobările necesare. Vă invităm să vizitați filiala noastră și să ne contactaţi.