ÎNCHIRIERE ECHIPAMENTE DE ÎNALTĂ PRESIUNE

NLB este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente de înaltă presiune din lume. Ne desfășurăm activitatea pe o scară globală din anul 1971 și am ajutat mii de clienți să își îndeplinească sarcinile cu apă sub presiune. Înțelegem, că nu fiecare client are posibilitatea să investească în achiziţionarea de echipamente, prin urmare, dispozitivele NLB sunt oferite spre închiriere. În filiala noastră din apropierea Varșoviei avem un număr de dispozitive disponibile în stoc, cu posibilitatea de închiriere pentru o zi sau mai multe luni. Echipamentele tipice NLB oferite în Europa sunt montate pe remorci pentru un transport ușor. Unitățile mai mari sunt adăpostite în containere.

Preţul de închiriere include instruirea personalului în domeniul operării dispozitivelor și normele de siguranţă în timpul lucrărilor hidrodinamice. Această instruire, are loc de obicei la sediul companiei noastre însă, este posibilă desfăşurarea instruirii și la sediul clientului. Dispozitivele din flota noastră sunt noi și testate. Garantăm siguranța că clientul va putea să se concentreze asupra sarcinii, nu asupra reparației dispozitivului. La cererea clienţilor, organizăm transport în întreaga Europă. Cea mai populară unitate din flota noastră este pompa din seria 225, avem o întreagă gamă de echipamente cu o putere de 300KM. O configuraţie obişnuită este: 1400 bari 87 l/min, 2800 bari 38 l/min, 1000 bari 110 l/min. Dispozitivele noastre au capacitatea de a converti rapid sistemele de înaltă presiune pentru diferite presiuni și fluxuri.

Pentru a obţine o ofertă, pentru a face o rezervare sau pentru a primi răspunsuri la întrebările legate de disponibilitatea echipamentelor, vă rugăm să ne sunaţi la nr. +48 22 750 36 06 sau să ne scrieţi pe e-mail la marcin.sikorski@nlbusa.com.